Билети за Лудогорец в ШЛ!
#1 Removed user 21.09.2014 15:07
Spitfires
3087 Posts

Един приятел продава билети за мачовете на Лудогорец в ШЛ, ако някой има интерес и не може да си намери вече да ми пише на ЛС. Продава ги както на пакет, така и поотделно за мачове, но логично на по-високи цени от на касите...(beer) (beer)

#2 Removed user 21.09.2014 19:09
Red scorpions
662 Posts

This post has been removed

#3 В Ъ Л Ц И Т Е 21.09.2014 19:44
В Ъ Л Ц И Т Е
270 Posts
Since 22.05.2007

This post has been removed

#4 FC United 21.09.2014 20:56
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Кой пък иска да ги гледа на тези?

#5 Removed user 21.09.2014 22:28
Waverunners
95 Posts

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Кой пък иска да ги гледа на тези?</blockquote>
Ами сещам за едни, които са фенове на два столични "гранда" ( ако може да се нарекат грандове ), те няма да ги гледат... Ама то като се замислиш като събереш мачовете на тези 2 столични "гранда" срещу Лудогорец, около 10-15 са и нито един не е победа за столичните "грандове, то ти става ясно, защо няма да отидат да ги гледат, все пак и аз не бих отишал да гледам някой, който ме бие под път и над път, айдеее!!! ;)
ПС: Ти по-добре остави Лудогорец и си мисли за Юнайтед, че от както съдиите спряха да ги бутат, а да ги режат и взеха да падат като "тупани"... 8)

#6 Removed user 21.09.2014 23:42
Galaxy
456 Posts

Вместо Фалкао, Ван Гал трябваше да купи отбора на Лестър,цената е същата. :X :D :D

#7 Removed user 22.09.2014 00:53
Spitfires
3087 Posts

Лично аз няма как да ги гледам тея или да съм за тях, но просто приятел иска да искара някой лев и има билети ме помоли ;)

Иначе аз ще бъда на националния на мача лудите - Ливърпул, но ще съм в гостуващия сектор! ;) Както бях и със Стяуа и така...

#8 Removed user 22.09.2014 23:12
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>Лично аз няма как да ги гледам тея или да съм за тях, но просто приятел иска да
искара някой лев и има билети ме помоли

Иначе аз ще бъда на националния на мача лудите - Ливърпул, но ще съм в
гостуващия сектор! Както бях и със Стяуа и така...</blockquote>Типично българско мислене и държание......Аве ей(wait) Играе БГ отбор в Шампионска лига(party) (party) (party)Как може "Българи" да държат за противниковия отбор???Ами аз си го обяснявам само по един начин...злоба,завист,ненавист и т.н.Никога няма да стигнете Лудогорец(wait) Запомнете това фенове на така наречените "грандове".Само един прост човек може да има толкова завист и злоба в сърцето си.Цитирам Венци Стефанов:D Все пак играе БГ отбор(wait)

#9 В Ъ Л Ц И Т Е 23.09.2014 09:31
В Ъ Л Ц И Т Е
270 Posts
Since 22.05.2007

Аз съм левскар и от три годишен ходя по мачове на Левски. Но с това смешно първенство което имаме не си заслужава да се гледат мачовете даже и по телевизора. Няма Левски, няма ЦСКА всички са затънали в тинята и с тази политика на водене няма да излезнат още дълго от там. В момента български отбор играе в шампионската лига и няма как да не ти трепне сърцето ако направят успех там. А българите подкрепящи Лацио, или съответно Ливърпул в гостуващия сектор могат да се нарекат с една единствена дума: "уроди". И моля без да ми се обижда никой това ми е мнението.

#10 Removed user 23.09.2014 13:54
Spitfires
3087 Posts

FC Barcelona 1899, няма как да съм за някаква измислица тук на няколко години. Ние сме хора израснали от бебета на стадионите и ходим дълги години по стадиони, гостувания и защитаваме отбора си когато както е нужно...
Няма как аз да стана за някакви си лудогорец, само и само, защото са влезнали в ШЛ и защото уж се водят, че са отбор от България, няма как ние истинските фенове на отборите в България да им подражаваме, няма как просто да паднем толкова ниско!

В Ъ Л Ц И Т Е, ти явно не си от феновете, които дават абсолютно всичко за отбора си и не си от тези, който никога няма да предадат отбора си. Това, че сега е модерно да си от Разград и че някакъв зализан Г*й(цензурирам го само и единствено, защото ще ми изтрият коментара, а не заради нещо друго) да натъпква и втълпява на хората, че едва ли не това е националния отбор и че е някаква си национална кауза!

Ние...истинските фенове, ултраси, хулигани и т.н... НИКОГА няма да предадем това с което сме израснали и което браним и обичаме толкова години! Дори и за 1 кренвирш и 1 питка хляб!

(beer) (beer) (beer)